STORITVE

Invazivne tujerodne vrste

Izvajamo različne storitve upravljanja z invazivnimi tujerodnimi vrstami: izobraževalne delavnice in predavanja, popisi tujerodnih vrst, odstranjevanje in nadzor invazivnih vrst.

Več

Ekoturizem

V sklopu dejavnosti turistične agencije oblikujemo in izvajamo programe naravoslovnih potovanj in enodnevnih vodnenih izletov v naravo. 

Več

Upravljanje zavarovanih območij

Nudimo strokovno svetovanje upravljavcem zavarovanih območij pri pripravi načrtov upravljanja in podporo prebivalcem zavarovanih območij. 

Spominki z motivi narave

Izdelujemo različne spominke z motivi slovenske narave. V naši ponudbi že imamo skodelice in majice z ilustracijami živalim, kmalu pa bodo na voljo še nekateri novi spominki. 

Več

Znanstvene ilustracije

Po željah naročnika pripravimo barvne ali črno-bele ilustracije živali in rastlin za najrazličnejša gradiva (knjige, brošure, učbeniki, ozaveščevalne table).

Več

Popisi živali in priročniki

Izvajamo inventarizacije in populacijski monitoring različnih skupin živali. Usposobljeni smo za inventarizacije sladkovodnih školjk, rakov, kobilic, sladkovodnih rib, dvoživk, plazilcev in ptic. Za dvoživke in sladkovodne ribe smo izdali tudi priročnike za določanje. 

You are donating to : Zavod Symbiosis

How much would you like to donate?
5 € 10 € 20 €
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...